Φίλες και φίλοι,

Καλώς ήρθατε στην προσωπική μου ιστοσελίδα.

Μια σελίδα που δημιουργήθηκε από την ανάγκη να «συναντηθώ» με όλους εσάς, τους φίλους του Διαδικτύου, να μοιραστώ μαζί σας σκέψεις, ιδέες και οράματα, να ανταλλάξω απόψεις και προβληματισμούς πάνω σε θέματα μικρά ή μεγάλα, που απασχολούν το Δήμο μας.

Οπωσδήποτε το blog αυτό δεν έρχεται να υποκαταστήσει την αναντικατάστατη για μένα, άμεση και ζωντανή επαφή με τους συμπολίτες μου, αλλά απλά να την ενισχύσει μέσα από έναν ακόμα δρόμο επικοινωνίας και διαλόγου.

Σ’ αυτόν λοιπόν τον προσωπικό κόμβο που φτιάχτηκε με πολύ μεράκι, θα βρείτε στιγμές από το άλμπουμ της ζωής μου, σταθμούς πολύτιμους από την πολιτική και επαγγελματική μου πορεία. Θα βρείτε επίσης μέρος της αρθρογραφίας μου στον Τύπο, ομιλίες, θέσεις και εμπειρίες.

Σκοπός μου είναι να με γνωρίσετε καλύτερα μέσα από την δραστηριότητά μου, δίνοντάς μου ταυτόχρονα την ευκαιρία να γνωρίσω τις απόψεις σας , αν το επιθυμείτε, μέσα από το e-mail επικοινωνίας. Επιπροσθέτως θα έχω άμεση και συχνή επικοινωνία με πολίτες που δεν κατοικούν στην περιοχή και θα ήθελαν να μου μεταφέρουν ανησυχίες και προβληματισμούς για τον τόπο μας.

Θα ήταν χαρά για μένα να έχω τις κριτικές παρατηρήσεις σας, τα σχόλια και τα μηνύματά σας για μια ανοιχτή, ζωντανή, ανεμπόδιστη διαδικτυακή συζήτηση. Γιατί μέσα από τον διάλογο είναι βέβαιο πως όλοι κάτι μαθαίνουμε.

Φιλικά

Πάνος Κοντογεώργος

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 19/2011



                       ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΙΣ 30 12 2011  
         
                                       ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στή Σπερχειάδα σήμερα 30 Δεκεμβρίου 2011 ημέρα Παρασκευή  και ωρα 18:00
συνήλθε το Δημοτικό Συμβούλιο σε δημόσια τακτική συνεδρίαση υστερα απο 
εγγραφη πρόσκληση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συζητηση
             και ληψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριοι συνάδελφοι να προσέρχεστε. Παρακαλώ οι πολίτες να κάθονται στα έδρανα και να μην θορυβούν.
Παρακαλώ θα αρχίσουμε. Έχουμε την προβλεπόμενη από τον νόμο πλειοψηφία. Μπορεί να αρχίσει το συμβούλιο. Να μην φωνάζουνε οι κύριοι Σύμβουλοι.
Λοιπόν, εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά για τις ημέρες που πέρασαν και Καλή Χρονιά για τις ημέρες που θα έρθουν σε όλους και στους οικείους σας. Δεν έχω να κάνω άλλη ανακοίνωση. 

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ Νο 2 ΑΠΟ 5 ΣΕ 2 ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ



ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ Νο2 
ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

 ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΟΔΗΓΙΑΣ 2009/50/ΕΚ

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ


ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ Ο.Τ.Α.

Άρθρο 1
Αντιδήμαρχοι
Το άρθρο 59 του ν.3852/2010 αντικαθίσταται ως εξής:
«Άρθρο 59
Αντιδήμαρχοι
1.    Το δήμαρχο επικουρούν οι αντιδήμαρχοι. Αντιδήμαρχοι είναι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας που ορίζει ο δήμαρχος και στους οποίους μεταβιβάζει την άσκηση αρμοδιοτήτων καθ' ύλην και κατά τόπο. Οι κατά τόπον αρμοδιότητες ασκούνται στα όρια μιας ή περισσότερων δημοτικών ενοτήτων της παρ. 1 του άρθρου 2 του παρόντος. 

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Eκλογή Νέου Προέδρου Δημ.Συμβουλίου Μακρακώμης

                         Eκλογή Νέου Προέδρου Δημ.Συμβουλίου Μακρακώμης

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πολυαγαπημένου φίλου μας Γεώργιου Καρατζίκου ο οποίος διετέλεσε με απαράμιλλο ζήλο και εργατικότητα Πρόεδρος στο Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης, από την εκλογή της νέας Δημοτικής Αρχής μέχρι τη στιγμή του πρόωρου χαμού του, εχθές 31/01/2012 το Δημοτικό Συμβούλιο εξέλεξε νέο Πρόεδρο τον Αθανάσιο Φαρρή. Στην  ψηφοφορία που ακολούθησε  στην ολομέλεια του Δ/Σ ο κος Αθανάσιος Φαρρής συγκέντρωσε 17 ψήφους. Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του κυρίου Φαρρή, να επιδείξει ζήλο, εργατικότητα και πολλή αγάπη για τον τόπο μας εφάμιλλο του φίλου Γιώργου,  που άφησε το στίγμα του στα πολιτικά δρώμενα της περιοχής με την ακεραιότητα και την πολιτική συνέπεια που τον διέκρινε.


Τελικά αποτελέσματα ψηφοφορίας:

                         ΑΘΑΝ.ΦΑΡΡΗΣ     17 ψήφους
                                                         5 λευκά
                                                         1 ακυρο
                                                         4 απόντες